Österbymo Trävaru ABGolvgolvgolv

Österbymogolv - Det helsvenska massiva trägolvet

Vi känner stolthet och glädje över att kunna erbjuda Dig ett äkta, massivt lövträgolv!

Efter mycket utvecklingsarbete har vi lyckats i vår strävan att ta fram ett genuint massivt trägolv i en tjocklek som även passar för ytor där minimal tjocklek krävs.

Träslagen har vi valt efter både hjärta och hjärna. Alen för sin varma färgton och lyster. Björken för sin tradition i både skog och hemmiljö. Asken för sitt eleganta och livfulla utseende. Eken för sitt tidlösa och rustika utseende.

Du håller säkert med om att golvet sätter mycket av karaktären på en rumsmiljö. Bland våra fyra golv kan Du säkert hitta just den känslan Du vill framkalla i Dina rum.

Varför Österbymogolv?

  • Massivt; naturligt material.
  • Tunt; endast 14 mm i tjocklek. Perfekt för golvvärme.
  • Helsvensk produkt; svensk råvara och tillverkat i Sverige. Vi kan genom det säkerställa kvalitet och lämplig råvara. Därför får du ett miljövänligt golv att vara stolt över när du väljer ett Österbymogolv.

Med tanke på att vi tillverkar genuina, massiva trägolv vill vi givetvis behålla träets naturliga utseende. Därför tillåter vi kvistar som är friska och spacklingsbara.

Våra trägolv med färdig ytbehandling

Vi erbjuder våra massiva trägolv med färdig ytbehandling. Man kan välja mellan neutral matt hårdvaxolja och neutral lack. Kontakta oss för mer information.


Prestandadeklaration lövträgolv obehandlade

Prestandadeklaration lövträgolv ytbehandlade

 

 

 

Österbymogolv
logo